Pruiken & haarwerken

Al meer dan 40 jaar en 2 generaties lang zijn wij van ayrless in de streek van West- en Oost-Vlaanderen de koploper op het vlak van pruiken, haarwerken & haartoevoegingen

Wij weten dan ook als geen ander hoe het voelt om je haren te moeten verliezen en hoe belangrijk het dan ook is om een goede oplossing te vinden.

In onze speciaalzaak vindt u pruiken en haarstukken in echt of synthetisch haar, turbans en hoofddoekjes. Wij beschikken over een ruime keuze van de gekendste merken en aangepast aan elk budget. De pruiken zijn meestal voorradig en direct leverbaar. Ieder geniet in alle discretie van een aparte behandeling in de daarvoor voorziene ruimtes. iedere pruik wordt gratis aangepast op maat en bijgeknipt zodat deze volledig gepersonaliseerd is naar uw uiterlijk!

Moet u binnenkort een chemokuur volgen die haarverlies met zich meebrengt?

Dan raden we u aan om nog voor de start van uw behandeling een afspraak te maken. We nemen dan ook uitgebreid de tijd om naar u te luisteren en om u zo goed mogelijk te helpen met uw keuze van een pruik die u huidige look zo dicht mogelijk benadert en dan kunnen we deze reserveren voor u.

Wenst u verdere inlichtingen of wilt u een afspraak maken?

Aarzel dan niet om ons te contacteren