Haarwerken West-Vlaanderen

Wij weten als geen ander hoe het voelt om je haren te moeten verliezen en hoe belangrijk het dan ook is om een goede oplossing te vinden.

Haarwerken West-Vlaanderen – Synthetisch haarwerken

Een synthetisch haarwerk is tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van echt haar. Het voordeel van een synthetisch haarwerk is het gemak van het onderhoud.

Een synthetisch haarwerk is licht in gewicht en het binnenwerk kan variëren van een machinaal(binnenwerk) tot 100% handgeknoopt (binnenwerk) met een monotop en/of een lacefront.

Dit alles kan er voor zorgen dat het zo natuurlijk mogelijk uit ziet en tevens dus ideaal in onderhoud is.

Het nadeel van een synthetisch haarwerk kan zijn dat je niet met een warmtebron (Föhn, krultang, stijltang enz … ) het mag moduleren, zoals bij echt haar.

Haarwerken West-Vlaanderen – Echt haren haarwerk

Kiest u voor een haarwerk van echt haar, dan zijn er ook vele mogelijkheden.

Het gevoel van een haarwerk van echt haar geeft u de mogelijkheid om het zelf te stylen zoals u dat wenst, en de mogelijkheid om te variëren.

Het natuurlijk ogende haarwerk is meestal 100% handgeknoopt met een comfortabel en natuurlijk ogend binnenwerk.

Met een haarwerk van echt europees haar en uiteraard de kleur(en) die u wenst.

Haarwerken West-Vlaanderen – Haarstukjes/Haaraanvulling

Haarstukjes of een haaraanvulling is een goede en mooie oplossing voor dunner wordend haar.

Er zijn bijzonder veel mogelijkheden op dat gebied, zowel echt haar als synthetisch haar u kunt een keuze maken uit confectie(kant en klaar) of u kunt kiezen voor maatwerk, dit houd in dat u het haarstuk volledig zelf kan samenstellen en naar uw wensen kan laten maken.

Kort blond pruik Ayrless haarwerken

Wenst u verdere inlichtingen of wilt u een afspraak maken?

Aarzel dan niet om ons te contacteren

Kom naar onze winkel in Oostende als u in de volgende regio’s zoekt naar pruiken of hoofddoekjes e.d.

 

West-Vlaanderen, Oostende, Brugge, Roeselare, Veurne, Knokke, Blankenberge, Nieuwpoort, Diksmuide, Torhout, Ieper, Roeselare, Kortrijk, Tielt

Haarwerken West-Vlaanderen Haarwerken Oostende Haarwerken Brugge Haarwerken Roeselare Haarwerken Veurne Haarwerken Knokke Haarwerken Blankenberge Haarwerken Nieuwpoort Haarwerken Diksmuide Haarwerken Torhout Haarwerken Leffinge